Logitech G
Check dit!

Weg met draden! Grenzeloos goede gaming gear van Logitech G

Advertorial
Door: Emiel
23/02/2018

‘Gamen is maar een spelletje’, said no gamer ever. Gamen is een bloedserieuze zaak. Je strijdt om leven en dood. Of om een podiumplaats. Iedere milliseconde telt en je kunt je nul fouten veroorloven. De hoogwaardige Logitech G gaming gear is daarop ontworpen. Dankzij drie nieuwe innovaties voor muizen en toetsenborden – POWERPLAY, LIGHTSPEED en HERO – bereik jij nog grotere hoogtes tijdens het gamen.

LIGHTSPEED: gamen op lichtsnelheid

Een duizelingwekkende 1 miljard kilometer per uur. Dat is de snelheid van het licht. En die had Logitech voor ogen bij het ontwerpen van het LIGHTSPEED-assortiment van draadloze gamingmuizen en toetsenborden. Het zijn apparaten die nóg sneller zijn dan veel bedrade concurrenten. Hoe dit kan? Logitech heeft alle registers opengetrokken: protocollen schrijven, algoritmes maken, software optimaliseren, de boel simuleren, testen en analyseren, vervolgens verbeteringen aanbrengen en de hele trits herhalen. Het resultaat? De draadloze LIGHTSPEED-muizen en toetsenborden zijn hierdoor niet alleen ongekend snel. Maar ze tackelen ook alle problemen op het gebied van stabiliteit en connectiviteit.

Heroïsche gameprestaties met HERO

De nieuwste kroonjuweel van Logitech G is HERO. Deze technologie, die wordt toegepast in de Logitech G603 muis, zorgt voor ongekende accuratesse, responsiveness en energiezuinigheid. Zo kan de batterij 1400 uur met twee AA-batterijen doen, terwijl dit bij andere muizen vaak maar een uur of 400 is.

’s Werelds snelste draadloze game gear

De LIGHTSPEED-producten van Logitech G blinken stuk voor stuk uit in hun klasse. Laten we er eens wat bekijken. De G613 is bijvoorbeeld 's werelds eerste hoogwaardige draadloze, mechanische gamingtoetsenbord: gepatenteerde mechanische Romer-G-schakelaars met werkingsafstand van 1,5 mm, zes programmeerbare G-toetsen, batterijen die tot 18 maanden meegaan. De G903 is met zijn PMW3366-sensor en clocktuning-technologie de geavanceerdste gamingmuis ooit. En bij de G703-muis met reactietijd van 1 ms. pas jij het gewicht, de DPI-instellingen, verlichting en programmeerbare knoppen helemaal aan naar jouw wensen!

POWERPLAY: laad maar!

Power to the gamers! Met POWERPLAY. Het allerlaatste wat jij wilt in het heetst van de strijd is een muis die ermee uitscheidt wegens stroomgebrek. De POWERPLAY is een muismat en draadloos oplaadstation in één. Ongeacht of jij gamet of even pauzeert, je muis blijft dankzij de elektromagnetische resonantie altijd opgeladen. En natuurlijk zonder de precieze overdracht van metingen en andere gegevens te verstoren.

Powerplay2

Logitech G: grenzeloos goede gaming gear

Naast muizen en toetsenborden, bestaat het Logitech G-assortiment ook uit andere gamingproducten, met en zonder snoer. Zoals het G29-racestuur en de G231 Prodigy-headset. Sla snel je slag! De Logitech G-producten op bol.com zijn namelijk tijdelijk – sterk – in prijs verlaagd.

Ben je benieuwd naar alle Logitech-producten zonder snoer? Klik dan op onderstaande button en we brengen je er draadloos naartoe.

Emiel Profile Image
Emiel