Deze persoonlijke assistent staat dag en nacht voor je klaar!

2020-05-24

Met de Google Nest Hub heb je een persoonlijke assistent die je overal in huis te hulp schiet. Met behulp van Google Assistent zet je je slimme verlichting aan, plan je de kortste route naar je werk, check je de weersvoorspellingen óf haal je een nieuw recept op. En dat allemaal via spraakcommando's. Handig, toch?

1. Eén centraal punt voor al je slimme apparaten

Steeds meer mensen kopen slimme gadgets zoals een slimme deurbel, slimme verlichting of een slimme thermostaat. En tegenwoordig kun je ze allemaal koppelen en bedienen via 1 centraal punt met de Google Nest Hub. Deze hub werkt met honderden smart home-apparaten van andere populaire merken. En lekker lui van je sofa.

2. 'Hey Google, zet melk op mijn boodschappenlijstje'

Net met je handen in het cakebeslag en wil je toch nog even dat recept checken? Met een simpel stemcommando tover je het recept tevoorschijn. En staat je Google Nest Hub net wat te ver van het aanrecht af om lekker te kunnen lezen? Vraag dan om een videorecept en multitask to the max. Nu je gerecht in de oven staat, kun je gelijk een rondje door de koelkast maken. 'Hey Google, zet melk op mijn boodschappenlijstje'. En moet je het beslag weer met de hand mixen? Bestel dan via Google een nieuwe keukenmachine.

3. Nooit meer een afspraak vergeten

Ben je geen held in agenda-beheer? Met een Google Nest Hub krijg je er een nauwkeurige en behulpzame assistent bij. Hoe ziet je agenda er uit? Wil je een afspraak verzetten? En het wordt mooi weer, dus toch maar buiten afspreken? Nu je er zo over nadenkt: 'Google, bel Sarah!'

4. Trip down memory lane

Naast alle slimme functies van de Google Nest Hub, kun je 'm ook gewoon gebruiken als digitale fotolijst. Hiermee kun je al je favoriete momenten opnieuw beleven. Weet je nog? Vorig jaar, toen we nog heerlijk op dat terrasje zaten tijdens onze vakantie in Valencia?

5. De sfeermaker in ieder huis

Gezellig een avondje met vrienden thuis? Tijd voor wat muziek: 'Hey Google, speel relaxte achtergrondmuziek'. Maar ook na een fanatiek bordspel kan de Google Nest Hub de ultieme sfeermaker zijn. 'Hey Google, wie won Wimbledon bij de vrouwen in 2018?' Zie je wel, dus tóch Simona Halep en niet Serena Williams!