Deel je epische online borrel en win een JBL PartyBox 300!

2020-04-13

Feestjes op het balkon, silent disco's in de tuin en digitale pubquizen via je smartphone of computer: óók in de tijden van corona is er ruimte voor een feestje met je collega's en vrienden. In dit blog 4 tips van bol.com en JBL hoe je (op een veilige manier) de leukste MiBo’s organiseert. Heb je zelf ook een superleuke manier bedacht om op afstand te borrelen? Check dan de winactie onderin en maak kans op een JBL Party Box 300!

Samen genieten van dezelfde tracks

Muziek brengt je toch een beetje bij elkaar, voorál als je allemaal thuiszit. Wijs in dat geval een collega of buurman/vrouw aan als DJ om de leukste tracks bij elkaar te verzamelen in een gezamenlijke playlist.

Nog leuker: geef iedere playlist een ander thema. Voor de MaMiBo: rock. De DiMiBo: house. En de VrijMiBo? Dan is het natuurlijk tijd voor foute hitjes!

De ultieme party mode met JBL

Woon je in een studentenhuis, galerijflat of zit je lekker in de achtertuin? Pak dan een JBL-speaker erbij en verbind deze met andere JBL-speakers via JBL Connect+. Zodra de DJ om 16:00 uur de playlist aanzet, dan kan iedereen in de buurt lekker losgaan met zijn eigen speaker.

Mooi weer? Thuisdisco! Nodig max. 3 vrienden uit, connect elkaars JBL-speakers via JBL Connect en feesten maar! En geen zorgen, via bluetooth kun je met de speakers met gemak een 1,5 meter van elkaar vandaan staan.

Alle JBL-speakers met JBL Connect+

Pubquizje anyone?

Iedereen weet dat een pubquiz die ene borrel nóg leuker maakt. Dit YouTube-kanaal organiseert regelmatig de leukste online pubquizen. Laat één iemand via Zoom zijn scherm delen en de quiz afspelen terwijl de rest aan de quiz meedoet. Niet valsspelen hé!

Je kan ook een popquiz geven voor je vrienden. Gewoon via YouTube Live. Camera en microfoon aan en uitzenden maar. Via je JBL-speakers laat je de muziekfragmentjes horen. Wie het juiste nummer als eerst raadt wint!

Party mode +!

Vroeg of laat kun je eindelijk weer face-to-face met elkaar borrelen. En met een JBL Party Box 300 komt er nooit meer een eind aan jullie epische borrel. Nog veel beter: dit bakbeest van een speaker kun je nu winnen!

Stuur ons een video waarin je laat zien hoe jij met je collega's het weekend inluid, vrijdagavondspelletjes speelt of hoe je zaterdagavond nog steeds losgaat met je vrienden. Wees zo creatief mogelijk en wellicht win jij dan één van de 5 Party Boxen!

Actie verlopen

Win een JBL Party Box 300

Yes! Wij geven 5x de JBL Party Box 300 weg. Klik op onderstaande button en laat ons zien hoe je nu op op de leukste manier met je collega's en vrienden borrelt. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.