Final Fantasy VII Remake: legendarische RPG-klassieker van top tot teen vernieuwd

2020-03-12

Final Fantasy-fans geloofden hun oren niet toen hij werd aangekondigd, maar toch is het waar: Final Fantasy VII krijgt een remake! Deze legendarische RPG is helemaal van de grond af opnieuw opgebouwd. Goed nieuws voor de fans, maar ook voor nieuwkomers van de serie. Want dankzij de prachtige graphics en toegankelijke RPG-mechanics, is dit dé Final Fantasy-game om mee te beginnen. Op 10 april is 'ie eindelijk te spelen op Playstation 4. Nog mooier: we geven een paar Deluxe Editions en exclusieve goodies weg, dus check ook de winactie onderin!

In Final Fantasy VII Remake keer je terug naar het industriële Midgar. Terwijl de wereld wordt onderdrukt door de Shinra Electric Power Company, komt een organisatie genaamd Avalanche in verzet. Cloud Strife, zelf ooit een van Shinra's soldaten, sluit zich bij die groep aan. Met een gigantisch zwaard en flink arsenaal aan speciale krachten gaat hij de strijd aan tegen de Shinra-dictatuur.

Deze epische RPG, die uit meerdere delen zal bestaan, is helemaal van de grond af opnieuw opgebouwd en bevat nóg meer verhalen en geheimen dan de originele Final Fantasy VII uit 1997. Heb je nog nooit een Final Fantasy-game gespeeld? Geen zorgen, want je hoeft de eerdere games niet te spelen om het verhaal te begrijpen.

Hetzelfde verhaal, nu nog epischer!

Final Fantasy VII Remake is in alle opzichten groter, vetter, spannender, mooier dan zijn voorganger uit 1997. Logisch, want je kunt de grafische rekenkracht van een Playstation 1 natuurlijk niet vergelijken met die van de Playstation 4. Fans van het origineel zullen zich direct thuisvoelen in deze game, maar zullen keer op keer verrast worden met nieuwe gebieden, grotere quests en bloedmooie cutscenes.

Ook voor adventure game- of RPG-liefhebbers die nieuw zijn met de serie gaat er een wereld voor hun open. Daarbij gaan ze al heel snel doorhebben wat het origineel zo legendarisch maakte. En dat kan nu zelfs al, want de gratis demo van Final Fantasy VII Remake is nu te downloaden in de Playstation Store!

Sensationele gevechten

Maar de veranderingen in Final Fantasy VII Remake stoppen niet bij een diepere verhaallijn, nieuwe geheimen en prachtige graphics. Ook het vechtsysteem is compleet op de schop gegaan. Waarbij het origineel een klassiek turn-based vechtsysteem had, maakt de remake gebruik van een hybride vechtsysteem.

In plaats van dat jij en de vijand om de beurt een aanval doen, kun je nu vrij rondbewegen en realtime speciale aanvallen uitvoeren. Daarnaast kun je op ieder gewenst moment switchen tussen Cloud en een van zijn teamleden. Zo is bijvoorbeeld Barrett gespecialiseerd in langeafstandsaanvallen. Mocht een vijand zich dus onverwachts terugtrekken, dan weet je wat je te doen staat. In de aanval!

Pre-order 'm nu op bol.com!

Pre-order 'm voor 10 april en ontvang de Chocobo™ Chick Summon Materia DLC en exclusief Sephiroth PS4 Dynamisch Thema.

Actie verlopen

Final Fantasy VII Remake Deluxe Edition + Chocobo-tas

Wij geven nu 2x een supergaaf pakket weg met daarin de Final Fantasy VII Remake Deluxe Edition én een exclusieve Chocobo-schoudertas. Stuur ons een mailtje en vertel ons wie je favoriete Final Fantasy VII-karakter is en waarom. Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Deze actie loopt t/m 13-04-2020.