Zo gepiept: waarom íedere ondernemer een SumUp-pinapparaat moet hebben!

2020-03-03

Je klanten eenvoudig en snel laten afrekenen? Met een SumUp Air binnen handbereik maak je die belofte altijd waar. Met dit draadloze pinapparaatje kun je overal contactloze pinbetalingen accepteren. Koppel 'm via bluetooth aan je smartphone en je bent klaar. Vaarwel vastlopende computersystemen en kassa's vol cash. Het is tijd voor SumUp!

'Ok, wie is de volgende?'

Of je nou een eigen koffiezaak, lunchroom, marktkraam of andere zaak hebt, met de SumUp Air heeft je klant in een vingerknip afgerekend. Als verkoper tik je het bedrag in op je smartphone en de SumUp is direct klaar om te (p)innen. Betalen kan contactloos of ouderwets via de sleuf.

De SumUp Air accepteert bankpassen en creditcards van Maestro, Vpay, MasterCard, Visa en American Express. Daarnaast gaat 'ie op een volle accu tot wel 500 transacties mee. Je staat er dus met gemak een hele dag mee paraat, zonder dat je 'm tussentijds hoeft op te laden. "Ok, wie is de volgende?"

Tap, piep, klaar!

Met je smartphone betalen? Dat kan ook! De SumUp Air ondersteunt ook Apple Pay en Google Pay, dus een iPhone of Apple Watch erboven houden en klaar – appeltje-eitje!

Plug and play

Om de SumUp Air te gebruiken hoef je geen contract te ondertekenen. Daarvoor in de plaats betaal je 1,9% van iedere transactie. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld een evenement organiseert en niet gelijk vast wil zitten aan abonnementskosten.

In 5 minuten aan de slag:

  • Maak een SumUp-account aan.
  • Download app voor iOS of Android.
  • Koppel de SumUp Air met je iPhone- of Android-toestel.
  • Klaar! Nu kun je betalingen accepteren.
  • De uitbetalingen staan binnen 2-3 werkdagen op je bankrekening.
  • Toch nog vragen? SumUp's klantenservice helpt je verder!