One love! Met deze draadloze oordopjes voel je de spirit van Bob Marley

2020-02-03

"One love, one heart." Na 40 jaar raakt de muziek van Bob Marley nog steeds harten over de hele wereld. Zijn liefde voor de mens en natuur voel je niet alleen in zijn muziek, maar ook in de audioproducten van House of Marley. Daarbij zijn alle speakers, koptelefoons en oordopjes volledig gemaakt van duurzame en natuurvriendelijke materialen. In deze blog: de gloednieuwe Redemption ANC, draadloze oordopjes met noise cancelling. So get up, stand up en lees snel verder!

Lively up yourself

Met de afwerking van (FSC-)bamboehout heeft de House of Marley Redemption ANC een natuurlijke feelgood-uitstraling. Maar dat échte feelgood-gevoel krijg je pas wanneer je ongestoord naar je favoriete muziek kunt luisteren. Daar zorgt de Active Noise Cancelling-techniek voor, want lawaai in je omgeving krijgt geen enkele kans om je luisterervaring te verstoren. Ideaal wanneer je door de luidruchtige concrete jungle loopt – of lekker gefocust wilt doorwerken.

Op één acculading kun je tot wel 5 uur door. En via de meegeleverde oplaadcase, met QuickCharge, heb je ze in slechts 10 minuten weer volledig opgeladen. In totaal bieden de volledig opgeladen oordopjes en oplaadcase 20 uur luisterplezier. Dus je kunt met er gemak een hele dag of vliegreis tegenaan.

Werken. Sporten. Reizen. Je hebt ze altijd bij je

Stijlvol, maar ook nog eens multifunctioneel. Met zijn zachte siliconenmateriaal zitten de oordopjes als gegoten. Daarnaast zijn ze ontworpen voor een actieve levensstijl. Je kunt er dus prima mee hardlopen of fitnessen, want ze zijn IPX4 water- en zweetbestendig. Daar kunnen we wat mee!

Ear Housing Touch Control: zo makkelijk kan het zijn

Hé, dit nummer stond net ook al op, volgende! Met een simpel tapje op de behuizing zet je meteen de volgende track op. Word je tijdens het luisteren gebeld? Nogmaals een tapje en je neemt de oproep op. En dankzij zijn ingebouwde stereomicrofoons kan je gesprekspartner je luid en duidelijk verstaan.

Goed voor je oren. Goed voor de natuur

De ultieme missie van House of Marley, dat is opgericht door de nabestaanden van Bob Marley, is om al alle audioproducten zo natuurvriendelijk mogelijk te maken. Daarbij is dus ook de House of Marley Redemption ANC gemaakt van uitsluitend duurzame materialen zoals FSC-bamboehout, aluminium en Regrind siliconenmateriaal.

Johan Cruyff Foundation
Samen met de Johan Cruyff Foundation helpt House of Marley kinderen meer in beweging te brengen en de wereld te verbeteren. Zo wordt bij ieder verkocht product een bedrag aan de stichting gegeven. Ook werkt House of Marley samen met One Tree Planted, waar bij ieder verkocht product een boom wordt gepland in een gebied waar herbebossing noodzakelijk is.

Alle feitjes nog eens op een rij:

  • Volledig draadloze oordopjes
  • Active Noise Cancellation (ANC)
  • IPX4 water- en zweetbestendig
  • 5 uur luisterplezier (20 uur met de oplaadcase)
  • Gemaakt van gerecyclede en natuurvriendelijke materialen
  • Nummers skippen en gesprekken opnemen met touch control
  • Ingebouwde stereomicrofoons
  • Snel opladen met USB-C

Meer van House of Marley?