Pak uit! Geef een Philips-apparaat aan je dierbare óf jezelf

2020-12-01

Het is nog eventjes afwachten hoe we precies de feestdagen gaan vieren én met wie. Maar wil je hoe dan ook een grote glimlach op het gezicht van je dierbare óf jezelf toveren? Pak dan uit - of laat uitpakken - dankzij deze 5 cadeautips van Philips. Fijne feestdagen!

"Nóg een bakkie?"

Is het cadeautje voor een koffieliefhebber bestemd? Dan is een Philips LatteGo een geschenk uit de (gastronomische) hemel. Deze volautomaat met ingebouwd melkreservoir zet in no-time een heerlijke cappuccino, latte macchiato of 10 andere koffievarianten voor je klaar.

Ook is 'ie perfect om mee te experimenteren. Zo kun je de sterkte en zelfs de maalstand instellen. Heb je hiermee hét perfecte kopje koffie weten te zetten? Sla dan je instellingen op in een van de 4 aparte gebruikersprofielen. Perfecto!

Zo loopt hij - of loop jij - er weer gladjes bij

Weg met die stoppelbaard! Met de Philips Shaver 7000 loopt hij - of loop jij - er iedere dag weer gladjes bij. Met zijn 45 zelfslijpende mesjes scheert hij alle hardnekkige haartjes weg. Zelfs op een baard van 3 dagen oud.

Om het nóg makkelijker te maken, zit in de scheerkop Skin IQ-technologie verwerkt. Hiermee detecteert het apparaat de haardichtheid van een baard en past het de snelheid van zijn knipbewegingen erop aan. Scheren gaat hierdoor haast vanzelf. Koppie koppie!

Deze föhn zet haar in het zonnetje...

...ongeacht of dat haar van een man of een vrouw is. Want de Philips Prestige BHD628/00 checkt door middel van infraroodsensoren de temperatuur van de haren en past de luchtstroom erop aan. Dit doet 'ie tot wel 4.000 keer per föhnsessie. Niet alleen om oververhitting te voorkomen, maar ook om het vochtgehalte van het haar te behouden.

Het resultaat? Prachtig glanzend en verzorgd haar bij iedere droogbeurt! Met deze föhn ga jij - of gaat je dierbare - het tijdens de feestdagen geheid droog houden!

Geen vette bek meer halen

Een frituurpan ongezond? Welnee! De Philips Airfryer XXL gebruikt namelijk hete lucht om je maaltijden of (gezonde) snacks klaar te maken. Dankzij Smart Sensing past 'ie automatisch de tijd en temperatuur aan. Dus wat je er ook in gooit, hij maakt alles perfect voor je gaar.

Zat je tijdens het dineren te veel te kletsen en is je maaltijd koud geworden? Gebruik dan de opwarmfunctie om alsnog te genieten van een warme hap.

Iedere dag een stralend gebit

Wat een parel van een tandenborstel, die Philips DiamondClean 9000. Maar hij heeft niet alleen een knap gezichtje, want in 3 dagen tijd verwijdert 'ie tot 100% meer tandaanslag. De sonische bewegingen van de borstelhaartjes zorgen voor een fantastische poetservaring.

Ook maakt de DiamondClean 9000 gebruik van allerlei slimme snufjes zoals een poetsdruksensor, 4 verschillende poetsstanden en de Sonicare-app. Zo geeft de app je inzicht in je poetsgedrag en krijg je tips over hoe je het de volgende keer beter kunt doen.