Sluit het jaar knallend af met Call of Duty: Black Ops Cold War

2020-11-15

Daar is 'ie dan: Call of Duty: Black Ops Cold War. Maak je klaar voor een steengoede Campaign, gruwelijk vette Multiplayer, verbeterde Zombies én integratie met Warzone. En de graphics? Daar lik je je vingers bij af. Nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S!

Bekijk de officiële reveal trailer!

Campaign: niets is wat het lijkt

Call of Duty: Black Ops Cold War speelt zich af 10 jaar na de gebeurtenissen in de 1e Black Ops-game. De Koude Oorlog is nog in volle gang en de spanning tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie is hoger dan ooit. Jouw missie: de Sovjet-agent Perseus tegenhouden en een aanval op de vrije wereld voorkomen.

De bedreiging is zo groot dat zelfs de Amerikaanse president (Ronald Reagan) je persoonlijk groen licht geeft. Rules of engagement? Die zijn er niet. Alles mag en níks is te gek. Tenminste, zolang je duistere daden nooit aan het licht komen...

Iconische Multiplayer-ervaring

In Multiplayer laat je in 7 verschillende spelvarianten je schietkunsten zien aan miljoenen spelers over de hele wereld. Pas je loadout aan in Create-a-Class, customize je wapen naar keuze in de Gunsmith en kies je ideale Scorestreaks. Zin in een klassiek potje Team Deathmatch? Of ga je met 12 spelers het slagveld op voor een tactisch gevecht in de gloednieuwe VIP Escort?

Ook goed om te weten: de Multiplayer-maps in Call of Duty: Black Ops Cold War zijn diverser dan ooit! Van een snikhete woestijn in Angola en een bevroren meer in Oezbekistan, naar de neon-verlichte straten in Miami en kille steegjes in Moskou.

Zombies: rennen voor je leven

In Zombies gaan zowel de oude rotten in het vak als de groentjes op reis naar een afschrikwekkende en onwerkelijke wereld. In deze co-op-modus (max. 4 spelers) moet je aan hordes moordlustige zombies ontsnappen. Makkelijker gezegd dan gedaan!

Gelukkig kun je je overlevingskansen vergroten dankzij de vele power-ups en wapens die je in het spel tegenkomt. Dus weg met dat pistool en op naar het grove Zombies-geschut. Hoe zeldzamer je wapen, hoe meer Zombies je van je af kunt schieten.

Gratis content inclusief fan favorite: Nuketown!

Er komt superveel gratis content naar Call of Duty: Black Ops Cold War zoals nieuwe maps, wapens, speltypen en meer. Daarbij is seizoen 1 het begin van de grootste reeks lopende gratis content in de geschiedenis van Black Ops! Black Ops Cold War ondersteunt ook de gratis te spelen tophit Call of Duty: Warzone.

Zoals bij elke geheime clandestiene operatie, kun je meer geheimen ontdekken en gedenkwaardige momenten beleven terwijl de Koude Oorlog de komende maanden en seizoenen in Verdansk (en verder) opwarmt.

Waarop speel jij 'm?

Actie verlopen

1x Nacon PS4 Controller + Astro A50 Headset

Ben jij een échte Black Ops-fan? Dan is dit je kans om een Call of Duty: Nacon Revolution Unlimited Pro PS4 Controller én een Astro A50 Wireless Headset te winnen! Geef antwoord op de volgende vraag: Ronald Reagan zet jou aan het werk in Call of Duty: Black Ops Cold War. Maar welke echte Amerikaanse president kwam voor in de 1e Black Ops-game? Winnaars worden persoonlijk bericht.