Met deze gloednieuwe JBL-speakers bouw je het feest van de eeuw!

2020-11-12

Wat ga jij als doen als de coronacrisis voorbij is? Een dik feest geven natuurlijk! Dus als je straks een knalfuif organiseert, die doorgaat tot in de vroege uurtjes, dan zorgen de nieuwste JBL-speakers voor het (on)nodige hoge volume. Check ook onze winactie onderin!

Je gelooft je oren niet

Wat? Komt al dat geluid uit dát speakertje? Ja, die dikke bassen en kraakheldere vocalen komen uit dát speakertje. Dus waar je ook gaat of staat, de kleine JBL Go 3 is de i-de-ale sfeermaker. En hij ziet er net zo goed uit als hij klinkt.

Met een volle accu gaat de JBL Go 3 tot wel 5 uur mee. Daarnaast smeekt dit speakertje om in de buitenlucht gebruikt te worden, want hij is IP67-water én stofdicht. Hang 'm dus gerust aan je jas, tas of racefiets.

Waar is dat feestje?

Kan je dat niet horen dan? Want met de JBL Xtreme 3 zet je het volume moeiteloos een tandje of 5 hoger. Zijn opvolger was al een bakbeest van een speaker, maar deze is op alle fronten verbeterd. En met 2 dikke JBL Bass-radiatoren ben je verzekerd van nóg diepere bassen. Let's get this party started!

Wil je het feest in de tuin, strand of het park naar een hoger niveau tillen, dan is de JBL Boombox 2 je beste vriend. Hij heeft een monsterlijke bas, een batterij die 24 uur meegaat én hij is IPX7-waterbestendig. Plotselinge regenbui? Niets aan de hand, want met de Boombox 2 gaan de (regen)dansjes gewoon door.

Door tot in de vroege uurtjes

Maak plaats voor de JBL PartyBox OTG, want hiermee verander je je woonkamer in een dampende dansvloer. Met 100 Watt aan bombastisch JBL-geluid en een geïntegreerde lichtshow bouw je het feest van de eeuw. Met de meegeleverde microfoon gooi je gerust nog een karaoke-sessie in de mix.

Nieuw in de PartyBox-serie is de JBL PartyBox 310. Deze levert niet 100, maar 240 Watt aan geluid! Reken maar dat je met zo krankzinnig veel audiovermogen het beste uit je partynummers haalt. Daarnaast gaat de accu met gemak 18 uur mee. Grote kans dat de speaker het langer volhoudt dan jij...

Lekker alleen genieten van je tunes?

Nog niet zo heel lang geleden hebben wij een blog geschreven over de vernieuwde JBL Tune-serie. Deze draadloze in-ears beschikken over True Wireless en zorgen voor een ongekende luisterervaring. Sounds good?

Actie verlopen

15x JBL Go 3

Yes! Wij mogen nu 15x de JBL Go 3 weggeven. Klik op onderstaande button en vertel ons waar jij deze kleine krachtpatser mee naartoe wilt nemen. De leukste antwoorden winnen! De winnaars worden persoonlijk bericht.

Zullen we nóg een dansje doen?