Dankzij deze elektrische tandenborstel glimmen je tanden als een diamant

2020-11-09

"Ik weet heus wel hoe ik mijn tanden moet poetsen." Je hoort het maar al te vaak, maar tóch doen veel het verkeerd. Dus zet Philips een tandje bij. De Sonicare DiamondClean 9000-serie helpt je tijdens iedere poetsbeurt naar een betere poetstechniek. Dus op naar een stralend gebit!

Shine bright like a diamond

In 3 dagen tot wel 100% meer tandaanslag verwijderen? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar met de Sonicare DiamondClean 9000-serie maakt Philips de belofte waar. De sonische bewegingen van de borstelhaartjes zorgen voor een buitengewone poetservaring. Tandaanslag heeft geen schijn van kans.

Ja, de borstels doen het meeste werk, maar deze elegante tandenborstel heeft nog veel meer in petto. Zo weet hij door de poetsdruksensor wanneer je te hard poetst. Druk je te hard op je tanden, dan voel je een lichte trilling in het handvat. Ho, tandje minder!

Poetst tanden met 4 poetsstanden

Ieder gebit is uniek en vraagt om een andere aanpak. En soms vraagt het moment er ook juist naar. Daarom kun je de Sonicare DiamondClean 9000-serie instellen op 4 verschillende poetsstanden:

 • Clean
  De standaard poetsinstelling om je tanden schoon en gezond te houden.
 • White+
  Op naar een stralend en wit gebit! In deze stand pak je vlekken en tandaanslag aan.
 • Gum Health
  Ideaal om gevoelig tandvlees voorzichtig te reinigen, maar ook om je kiezen aan te pakken.
 • Deep Clean+
  Je tanden iets te weinig aandacht gegeven? Dan geef je met Deep Clean+ je tanden extra grondige reiniging.

Opzettelijk bijdehand

Hoe staat de opzetborstel ervoor? Zijn de borstelhaartjes nog wel goed genoeg? Daar heb je geen omkijken naar, want door BrushSync-technologie geeft de DiamondClean 9000-serie zelf aan wanneer deze toe is aan vervanging.

Ook handig: dankzij BrushSync herkent hij zelfs het type opzetborstel dat je erop zet. Zet je Optimal Gum Care erop, dan schakelt de tandenborstel automatisch de Gum Care-stand in. Breng je Sonicare Optimal White in de aanslag? Dan zet hij hem meteen voor je op White+.

Hoe goed is jouw poetstechniek?

Vraag jij je weleens af hoe goed je poetst? Met de Philips Sonicare-app weet je meteen hoe je ervoor staat. Koppel je Philips DiamondClean 9000 met de app en je krijgt bij iedere poetsbeurt te zien hoe je het doet. Daarbij geeft de app je meteen tips en persoonlijke aanwijzingen om je poetstechniek te verbeteren. Hij geeft zelfs aan bij welke tanden je best wat meer of minder druk mag uitoefenen.

Philips Sonicare DiamondClean 9000