Deze slimme apparaten houden thuis een oogje in het zeil!

2020-10-22

Een veilige thuishaven? Dat willen we allemaal! Met Gigaset verander je je thuis in een zwaarbeveiligd fort. Zo ga je zonder zorgen naar je werk, op reis of een avondje uit. Dus in dit blog: 7 smart-homeproducten van Gigaset voor extra beveiliging in huis. Check ook de review hieronder!

Check de video!

Oh wie klopt daar?

Boeven en baldadige belletjetrekkers denken bij jouw woning nog wel eens extra na. Helemaal als ze een Gigaset Outdoor Camera boven je voordeur, oprit of achtertuin zien hangen. Want met zijn horizontale kijkhoek van 110°, full-hd resolutie en infrarood nachtlens gaat niets aan zijn glazen haviksoog voorbij.

Ben je buiten de deur, dan kun je het videobeeld realtime naar je smartphone streamen. Daarnaast is de camera uitgerust met een bewegingsmelder. Zo kun je instellen dat 'ie bij iedere opgemerkte beweging een pushbericht of e-mail naar je stuurt. Hela! Is dat...? Oh, het is maar een pakketbezorger...

Kleine nachtwacht

Niet alleen buitens-, maar ook binnenshuis kun je een extra paar ogen gebruiken. Hiervoor heb je de Gigaset Smart Home Camera die met zijn infrarood nachtlens en bewegingssensor alles 24/7 in de gaten houdt. De camera is draadloos en verrassend klein. Makkelijk te te verstoppen dus.

Ook de beelden van de Smart Home Camera stream je naar je smartphone. Daarnaast kan de kleine slimmerik een onderscheid maken tussen mensen en dieren. Dus als de katten 's nachts weer door het huis racen, dan word je niet overvallen met onnodige notificaties.

Verroer geen vin, anders ben je erbij!

Geen fan van camera's in huis? De Smart Home Motion van Gigaset detecteert de minst geringe beweging. Daarbij stuurt 'ie je een notificatie als je niet thuis bent. En met de Smart Home Raamsensor krijg je meteen een melding als een raam open wordt geforceerd.

Combineer je bovenstaande met de Smart Home Sirene, dan zit je helemaal goed. Zodra de bewegingsmelder of raamsensor een ongewenste beweging detecteert, schreeuwt de sirene het uit met een geluid van 100 decibel. Reken maar van yes dat de inbreker meteen rechtsomkeert maakt. Wegwezen jij!

Van domoor naar slimmerik

Thuis kun je het jezelf niet makkelijk genoeg maken. Zo zijn aan- en uitschakelaars van bijvoorbeeld je verlichting verleden tijd met de Gigaset Smart Home Plug. Dit snuggere stekkerblokje zet je aan of uit met je smartphone. Zelfs het 'domste' apparaat in huis wordt hiermee superslim! Sterker nog, sluit je een lamp aan op dit stekkerblok? Dan kun je die aan laten springen als de bewegingssensor iets heeft opgepikt!

Geen smartphone? Of heb je de regel dat je die 's avonds links laat liggen? Dan zet je met de Smart Home Button je verlichting uit, schakel je het alarmsysteem in en beheer je andere Gigaset-apparaten. Hang er bijvoorbeeld 1 in de gang en 1 naast je bed. Je kunt namelijk meerdere Smart Home Buttons koppelen aan je netwerk.