Adembenemende audiobeleving: hier is de Google Nest Audio!

2020-10-24

Hier muziek, daar muziek, óveral muziek. Met de Google Nest Audio geniet je in iedere kamer van een ultieme multiroom audiobeleving. Daarnaast helpt de Google Assistent je met je agendabeheer en ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, het weer én nog veel meer.

'Hey Google, zet 'm eens wat harder.'

Je bent klaar met werk en ploft op de bank. Zo, even bijkomen van die lange thuiswerkdag en een rustig playlistje opzetten. "Hey Google, zet Chill Hits aan op Spotify." Zonder een vinger op te tillen wordt je kamer gevuld met relaxte muziek. Zo doe je dat, met de Google Nest Audio in huis.

Deze wifi-luidspreker is een luid spreker. Hij produceert namelijk 75% meer geluid dan zijn voorganger, de Google Home. Dat hoor je niet alleen, dat voel je! Want de bas is ook nog eens met 50% toegenomen. Zo komt je favoriete hip-hop, deep house, r&b of electronica muziek nog beter tot zijn recht.

Van je bank naar je nest

Door z'n compacte formaat en Scandinavisch jasje nestelt dit speakertje zich perfect in iedere kamer. Zet er 1 op het dressoir, het keukenblad, je thuiswerkbureau en naast je bed. Want dankzij zijn multi-roomfunctie sluit de Nest Audio meteen de spreekwoordelijke handjes ineen met andere Google-speakers en -apparaten in je woning. En zet je er twee naast elkaar? Dat wordt genieten van extra vol stereogeluid!

Met de Google Nest minder gestrest

Druk leven of gewoon geen ster in je agenda bijhouden? De Google Nest Audio is je helpende hand. Wandel 's ochtends de keuken in en zeg "Hey Google, hoe ziet mijn agenda eruit?" Voordat je je ontbijt hebt klaargemaakt, legt 'ie de belangrijkste agendapunten van vandaag op je bord. Een afspraak verzetten is ook zo gepiept.

Brrr... Het begint nu wel wat killetjes te worden in huis. Naast antwoord krijgen op al je vragen, zet je via de Nest Audio de slimme thermostaat een paar graden hoger. Tijd om naar bed te gaan? "Hé Google, zet de lampen in de woonkamer uit." Welterusten!

"Hé Google, is er nog meer?"