Nieuwe en wilde avonturen met de Pokémon Sword en Shield Expansion Pass!

2020-10-14

Pokémon Sword en Shield waren vanaf de releasedag regelrechte hits op de Nintendo Switch. Maar 1 jaar en meer dan 1.000 verschillende Pokémon later zit je avontuur in Galar er nog steeds niet op. Met de Expansion Pass krijg je toegang tot nieuwe gebieden en – natuurlijk – nieuwe Pokémon. Koop 'm nu en krijg het Pikachu- en Eevee-uniform er gratis bij!

200 nieuwe Pokémon

In Pokémon Sword en Shield kom je maar liefst 1.000 verschillende Pokémon in het wild tegen. Dat zijn er nogal wat! Voeg je daar de de twee uitbreidingen aan toe (The Isle of Armor en The Crown of Tundra), dan komen daar nog eens 200 Pokémon bij. Deze bestaan uit Pokémon uit eerdere games zoals Abra, Entei, Lugia en Slowpoke. Maar er zitten ook splinternieuwe tussen zoals Galarian Slowking, Regieleki en Regidrago. Dus weet wat je te doen staat: gotta catch 'em all!

Monsterlijk leuke avonturen

Eropuit! Want in iedere uitbreiding van Pokémon Sword en Shield staat een compleet nieuwe wild area op je te wachten. Zo vind je The Isle of Armor ten oosten van Galar, waar je over 100 niet eerder vertoonde Pokémon uit oudere games tegenkomt. Daarnaast krijg je de legendarische Pokémon Kubfu en bepaal je later in het verhaal in welke vorm hij evolueert.

The Crown Tundra is het gebied in de 2e uitbreiding van Pokémon Sword en Shield. Dit ondergesneeuwde en koude berglandschap is de broedplaats van veel nieuwe Pokémon, zoals de legendarische Calyrex. Daarnaast kun je op zoek gaan naar speciale varianten van de 3 legendarische Pokémon uit de 1e generatie: Galarian Articuno, Galarian Zapdos en Galarian Moltres!

'Een nieuwe tegenstander daagt je uit!'

De wereld van Pokémon zit vol met trainers die hun vaardigheden tegen je willen testen. In de uitbreidingen van Pokémon Sword en Shield krijg je met 2 nieuwe rivalen te maken. Speel je in Pokémon Sword, dan kom je de schattige Pokémon-trainer Klara voortdurend tegen. Maar onderschat haar niet! Want ze is met haar poison type Pokémon verrassend tactisch en kundig...

Speel je in Pokémon Shield, dan zal de Victoriaans geklede Pokémon-trainer Avery je constant in de weg zitten. Avery heeft veel psychic type Pokémon, dus laat je fighting en poison type Pokémon maar in hun pokéballen zitten!

Klaar voor een nieuw Pokémon-avontuur?