Pump up the volume! Met deze in-ears voel je de bas tot in je botten

2020-10-14

True Wireless betekent ultiem genieten van grandioos geluid, zonder gedoe met vervelende snoertjes. De vernieuwde draadloze in-ears in de JBL Tune-serie beschikken allemaal over True Wireless en beloven je een ongekende luisterervaring. Dus knoop ze maar goed in je oren en gooi het volume omhoog – als je durft. Check ook de review van BesteProduct.nl én de winactie onderin!

Op het eerste 'oor'

In-ears met 5,8 mm-drivers lijken op het eerst 'oor' niet heel erg krachtig. Maar wacht maar tot je ze indoet, want deze JBL Tune 125TWS-oortjes pompen megadiep Feel The Bass-sound in je oren alsof het niets is. Wat een geluid! Daarnaast kun je muziek luisteren of bellen met zowel een als allebei de oortjes dankzij Dual Connect.

Met de JBL Tune 125TWS luister je tot 8 uur lang naar je favoriete deuntjes. Oortjes leeg? Stop ze in 15 minuten in de meegeleverde oplaadcase en ze zijn weer volledig opgeladen. In totaal bieden de oortjes tot wel 32 uur luisterplezier. Ook kun je één oortje gebruiken terwijl je de andere oplaadt in de oplaadcase.

Zo helder en zo diep

De eerdergenoemde in-ears zijn al goed, maar de steelvormige JBL Tune 225TWS stelen pas echt de show. De krachtigere 12 mm-drivers leveren een bak met geluid... Reken maar van yes dat je het voelt. De hoge tonen zijn zo helder en de bassen zo diep, dat je na een luistersessie gewoon eventjes moet bijkomen.

De krachtigere drivers van de JBL Tune 225TWS leveren een betere luisterervaring, maar vragen ook om meer stroom. Maar wees niet bang, want de oortjes gaan 5 uur mee. En in combinatie met de meegeleverde oplaadcase kun je er in totaal 25 uur tegenaan.

Hard gaan voor een zacht prijsje

Beetje krap bij kas? Dan is er ook nog de JBL Tune 115TWS. Deze in-ears zijn scherper geprijsd dan de 125TWS, maar leveren dezelfde toonaangevende Feel The Bass-sound. Ze hebben een iets kortere accuduur dan de 125TWS, namelijk 6 uur. Maar in combinatie met de oplaadcase gaan ze tóch nog 21 uur lang mee.

Actie verlopen

20x JBL Tune 225TWS

JBL en bol.com geven maar liefst 20 keer de JBL Tune 225TWS weg. Toe maar! Vertel ons welke muziek jij als eerst op vol volume met deze in-ears wilt luisteren. Wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Winnaars worden persoonlijk bericht.

Nog niet uitgeluisterd?