De leukste Nintendo Switch-games voor het hele gezin!

2020-10-26

Bordspelletjes spelen of een film kijken met het gezin zorgt geheid voor een avond vol warmte en gezelligheid. Maar wat is nou leuker dan met pa, ma, broer en zus de Nintendo Switch aan te slingeren voor een 'offline' game-avondje? Precies! Hier de leukste Nintendo Switch-games die je samen op de bank (maar natuurlijk ook online) speelt.

1. Altijd feest in Super Mario Party

Zet je Super Mario Party aan op je Nintendo Switch dan is het lachen, gieren en brullen geblazen. Deze videogame in bordspelstijl heeft meer dan 80 superleuke minigames voor maximaal 4 spelers. Het doel? Zoveel mogelijk minigames winnen en de meeste sterren verzamelen.

Maar juich niet te vroeg! Want ook al heb jij veruit de meeste sterren verzameld, mam of pap kan nog op het allerlaatste moment je sterren en met de winst ervandoor gaan. Daarom blijft ieder spel spannend tot op de laatste seconde! Naast Party Mode kun je de minigames ook los spelen.

2. Naar de finish in Mario Kart 8 Deluxe

Voor de snelheidsduivels onder ons is dit dé racegame voor op de bank. In Mario Kart 8 Deluxe speel je tegen de rest van het gezin op de tv in de woonkamer of aan de keukentafel in tafelstijl. Op de tv of in tafelstijl kun je met 4 spelers tegen elkaar racen op een gesplitst scherm!

Naast traditioneel naar de finishlijn racen heb je nog andere speelmodi. Zo race je in 'Battle Mode' tegen elkaar in een arena, waarbij je met power-ups elkaars ballonen moet lekprikken. Of ga voor 'Bob-omb-Blast.' In plaats van power-ups bestook je elkaar met bommen en explosies. Complete chaos gegarandeerd!

3. Haal olympisch goud met Mario en Sonic!

Beleef samen met Mario, Sonic en hun vrienden het sportiefste avontuur tot nu toe op de Olympische Spelen. Train in je eentje of speel tegen de rest van het gezin in 30 sportieve disciplines. Denk aan tennissen, skateboarden, voetballen, surfen, boksen en nog véél meer. Ook neem je het tegen elkaar op in verschillende klassieke 2D-games. Een leuke mix voor jong en oud dus!

35-jarig jubileum van Super Mario Bros.

Mario heeft een lange weg afgelegd sinds hij op die eerste Goomba sprong in World 1-1 van het oorspronkelijke Super Mario Bros. Nu, 35 jaar na de release van die game in Japan, is hij de ster in allerlei games op de Nintendo Switch!

© Nintendo 2020

Alles van Super Mario op bol.com?