De Samsung Galaxy Z Fold2 uitvouwen is een wereld ontvouwen

2020-09-22

Een ultieme kijkervaring dankzij het vouwbare scherm. Next-level multitasken. Vier fenomenale camera’s. Een gigantische batterij die razendsnel oplaadt. Vouw jij de ongekend innovatieve Samsung Galaxy Z Fold2 5G uit? Dan gaat er een wereld voor je open! Koop ‘m nu en word morgen een meester in productiviteit en creativiteit.

Een kijkervaring die de hoogste ogen gooit

De Samsung Galaxy Z Fold2 5G geeft een kijkervaring die tot op heden ongezien is voor een smartphone. Met het 7,6 inch edge-to-edge display aan de binnenkant en het volledig gevulde 6,2 inch Infinity-O display aan de buitenkant kijk je bijna letterlijk de ogen uit je hoofd. 120 Hz verversingssnelheid tekent bovendien voor soepel scrollen en gamen.

De dynamische dual speakers met verbeterd stereo-effect leveren het beste geluid dat momenteel op een Galaxy-toestel beschikbaar is. En voegen een heuse bioscoopbeleving toe aan de kijkervaring. Klinkt dat niet goed? Nee, klinkt het best!

Next-level multitasking en productiviteit

Hoe de Z Fold2 met z’n hoofdscherm van tabletformaat jouw productiviteit instant naar een skyhigh niveau tilt, kun je zien in de video hierboven. In het multi-window display open je bijvoorbeeld Outlook en je browser in twee schermen naast elkaar. Ook handig: gebruik drag-and-drop om teksten, beelden en documenten van de ene naar de andere app te slepen.

Met de uitgebreide werkbalkinstellingen bewerk je Word-, Excel- of PowerPoint-documenten alsof je op een pc werkt.

Adaptive Flex Mode en grandioze grip

Of je nou bingewatcht, videobelt of handsfree werkt: je kijkt altijd exact vanuit de juiste hoek. Met Adaptive Flex Mode bepaal jij de stand van je scherm. Zet de Z Fold2 in de vorm van een tent, op de zijkant om een selfie te maken of klap het scherm in Cover View bij een presentatie.

Een smartphone met een scherm van tabletformaat, is dat niet vervelend om vast te houden? Integendeel! De Z Fold2 ligt heerlijk in je hand en heeft een grandioze grip dankzij z’n dunne scherm. Het schermglas is bovendien 20% duurzamer, reageert vloeiend op je vingers én is supersterk.

De camera’s: iedere foto wordt een plaatje

Van een toestel met deze grandeur verwacht je dat je fotografeert als een pro. Geloof ons: je stoutste verwachtingen worden overtroffen. Een triple camera met 12 megapixel set-up aan de achterkant. Een 10 megapixel camera vóór. En functies als Bright Night, Night Modus en automatische framing… Met de Z Fold2 maak jij foto’s en video’s waar menig professional jaloers op is!

Schermen zowel voor als achter? Dat biedt ongekende fotografiemogelijkheden! Denk aan Dual Preview, waarbij degene die jij vastlegt live kan meekijken. En aan selfies maken met de camera’s aan de achterkant waarbij het Cover Screen als zoeker fungeert.

Turbotoestel met 5G en meer dan genoeg power

Foto's en video's bewerken, gamen, urenlang series en films bingen in de hoogste kwaliteit: you name it. De nieuwe Snapdragon 865+ processor draait z’n hand er niet voor om. En je accu? Die kan net zo lang doorgaan als jij. 4.500 mAh capaciteit is genoeg voor een hele dag. En met Super Fast Charging tank je razendsnel tientallen procenten bij.

Tot slot: we staan aan de vooravond van 5G. Met de Z Fold2 ben jij 100% 5G-ready! Overal en altijd streamen, zware filetransfers versturen, grote bestanden (bijna) real-time opslaan in de cloud: het wordt allemaal mogelijk met het hypersnelle 5G. Driewerf hoezee voor 5G!

Beken kleur: voor welke Z Fold2 ga jij?

De Samsung Galaxy Z Fold2 bekijken op bol.com?