Draagbare speaker Marshall Emberton: luid, levendig, legendarisch

2020-09-09

De meesterengineers van het iconische Marshall hebben al hun kracht en kunde losgelaten op een nieuwe draadloze speaker. Resultaat? De Marshall Emberton geeft een luide en levendige 360° True Stereophonic-sound, gaat meer dan 20 uur mee op één keer opladen én kan tegen een stootje.

Legendarische sound meets iconisch design

‘Superieur’ is bijna een understatement voor de True Stereophonic-sound van de Marshall Emberton. Een sound die overigens vele malen groter is dan z’n formaat. Diepe bassen. Kraakheldere midrange. Uitgebreide hoge tonen. Het luide en levendige geluid klinkt precíés zoals de artiest het bedoeld heeft! En dankzij het multidirectionele 360°-geluid wordt iedere spot een sweet spot.

Het oor wordt dus gestreeld, maar het oog wil ook wat. De klassieke look heeft de beroemde, op microfoons geïnspireerde metalen grille met de nog beroemdere Marshall-letters erop. Een fraai staaltje iconisch Marshall-design, waarin de nalatenschap van de rock 'n roll-geschiedenis van het merk doorklinkt.

Weg met én van deze speaker

De Marshall Emberton is een speaker voor on the road. Waar de (ongebaande) wegen je ook naartoe leiden. Roadtrip, festivalcamping, park, je eigen tuin… De Emberton voorziet je overal en altijd van klanken die klinken als een klok. Zijn ontwerp is extreem robuust, duurzaam en IPX7-waterbestendig – je kunt ‘m desnoods onderdompelen in water.

Met z’n krappe 700 gram en compacte formaatje past ‘ie altijd nog wel in je tas. Playlistje op met Keep the car running, Road to nowhere en Little red Corvette en weg met die Emberton!

De Bruce Springsteen onder de boxen

Twee overeenkomsten tussen de Emberton en Bruce Springsteen? De Emberton kan ook gerust The Boss worden genoemd én blijft maar doorgaan en doorgaan en doorgaan als ‘ie eenmaal live is. Eén keer laden is namelijk goed voor maar liefst 20 uur luisterplezier. Is het einde toch in zicht? 20 minuutjes snelladen en je kunt weer 5 uur vooruit!

(Draadloos) gemak

De Emberton is uitgerust met de nieuwste bluetooth-versie, 5.0. Daardoor geniet je van exceptionele geluidskwaliteit en heb je tot 10 meter bereik. Zo geavanceerd als z’n hardware is, zo eenvoudig is deze audiobaas in de bediening. Met één knop kun je snel en simpel afspelen, pauzeren, door nummers scrollen, het volume bedienen en het apparaat aan- en uitzetten. Zo easy, zelfs Simple Minds kunnen er nog mee overweg!

De Marshall Emberton op bol.com? Laat zien!