Oral-B iO: professiOneel schoon gevoel

2020-09-27

Poetsdruksensor, wrijvingsloze magnetische aandrijving, ronde borstelkop met zachte microtrillingen: de elektrische tandenborstels uit de nieuwe iO-serie van Oral-B zijn de beste en meest geavanceerde op de markt. Met de iO is de elektrische tandenborstel eigenlijk compleet opnieuw uitgevonden. En dat zorgt voor een poetservaring zoals je die nog nooit eerder zag, hoorde of voelde! Koop je nu een iO? Dan krijg je een hoop cashback!

iO: elektrische tandenborstel opnieuw uitgevonden

Oral-B is voor de iO teruggegaan naar de tekentafel én de basics van tandenpoetsen. 6 jaar onderzoek en 250 patenten later is daar een serie elektrische tandenborstels uitgerold die de beste klinische prestaties óóit combineren met een superieure gebruikerservaring.

Ga je van handmatig naar elektrisch poetsen? Dan weet je niet wat je overkomt. Switch je van elektrisch naar iO? Dan spring je van een gewone naar een uitzonderlijke poetservaring. De iO komt trouwens in drie subseries: 7N, 8N en de meest geavanceerde 9N.

RevolutiOnair

De nieuwe magneetaandrijving zorgt voor reinigingsenergie in de nieuw ontworpen iO-opzetborstels. Deze borstels zijn speciaal ontworpen om oscillerende en roterende poetsbewegingen te combineren met microtrillingen. Resultaat? Een professioneel schoon gevoel, dat de hele dag blijft! Dankzij deze technologie glijdt de borstel soepel én geluidloos van tand naar tand.

Oral-B's beste reiniging ooit

6 jaar onderzoek. 250 patenten. De revolutionaire iO-technologie verwijdert tot wel 6x meer tandplak langs de tandvleesrand (vergeleken met een handmatige tandenborstel).

Slimme poetsdruksensor
De slimme gekleurde poetsdruksensor geeft aan wanneer je poetst met te veel (rood), te weinig (wit) of perfecte poetsdruk (groen). 100% gezonder tandvlees in 1 week.

Interactief display
Met het interactieve (kleuren)display navigeer je eenvoudig door de verschillende poetsstanden, lees je de batterijstand af en houd je de poetstimer in de gaten. Met de app beschik je bovendien over AI, een gum guard én een indicator voor het vervangen van de borstels.

Ronde borstelkop
De ronde borstelkop met zachte microtrillingen reinigt beter en omsluit elke tand voor schonere tanden en gezonder tandvlees.

Magnetische oplader
Het snellaadstation met een lock-in-place magneet laadt de batterij van de Oral-B iO volledig op in minder dan 3 uur, waarna hij tot wel 2 weken meegaat.

Wist niet dat mijn tanden nog gladder konden voelen. Door de poetsdruksensor weet je dat je niet te hard of te zacht poetst

Mondhygiënist

iO 7N, 8N, 9N: ze scoren alle drie een 10

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de drie subseries van iO? De 7N heeft 5 verschillende smart poetsstanden, een zwart-witdisplay en is alleen verkrijgbaar in het wit. De 8N heeft 6 smart poetsstanden, een kleurendisplay en komt in drie verschillende kleuren.

De 9N is met z'n 7 smart poetsstanden, kleurendisplay, 3D-tandtracering en oplaad reisetui het kroonjuweel van de serie. Ook de 9N kun je kopen in drie kleuren.

Kroonjuweel: de Oral-B iO 9n

Cashback waarvan je je tanden bloot lacht!

Koop jij je Oral-B iO elektrische tandenborstel t/m 31 oktober op bol.com? Dan kun je, afhankelijk van je aankoopbedrag, tot wel 80 euro cashback krijgen!

Welke iO-tandenborstel past het best bij jou?

Bekijk alle Oral-B iO tandenborstels op bol.com