Kruip in de huid van je favoriete superheld in Marvel's Avengers!

2020-09-11

Marvel's Avengers is eindelijk hier! In deze epische derdepersoons actie-avonturengame speel je met Marvel-legendes Thor, Captain America, Iron Man, Black Widow, the Hulk en meer. Hoe gaaf is dat? In dit blog: hoe je samen met deze helden de aarde beschermt tegen steeds groter wordende bedreigingen! Ook geven we een supervet Avengers merchandise-pakket weg, dus check ook de winactie onderin!

Red de wereld van AIM

Marvel's Avengers begint op A-day, wanneer Captain America, Iron Man, de Hulk, Black Widow en Thor een nieuw hightech Avengers-hoofdkwartier openen in San Francisco. Maar het feest verandert in een regelrechte ramp wanneer een mysterieuze vijand voor een enorme verwoesting zorgt. De Avengers worden verantwoordelijk gehouden en besluiten uit elkaar te gaan.

Maar vijf jaar later, als alle superhelden zijn verboden en de wereld opnieuw in gevaar is, besluit de jonge Kamala Kahn om de Avengers weer bij elkaar te brengen. Tijd om de wereld te redden van de geheimzinnige organisatie AIM en de naam van de Avengers te zuiveren!

Speel met jouw favoriete Avenger

Hoe gaaf is het om met Thor al je vijanden in elkaar te hameren, met Iron Man als een straaljager door de lucht te vliegen of met de Hulk alles kort en klein te slaan? In Marvel's Avengers kan het! Deze game combineert een filmisch verhaal, epische gameplay en waanzinnige ervaringen. En man, kijk die graphics eens. Alsof je naar de films kijkt!

Ieder karakter heeft zijn eigen combat-systeem, krachten en moveset. Zo leer je tijdens je avontuur nieuwe, buitengewone krachten en speel je nieuwe helden vrij. Dat wil je niet missen!

Alleen of samen in de tegenaanval?

Marvel's Avengers heeft een rijke singleplayer ervaring waarin je in ieder level met verschillende Avengers speelt. Ook ontgrendel je tijdens het spelen nieuwe co-op missies vrij die je samen met je vrienden kunt spelen. En in deze missies kies je zélf de Avenger uit met wie je wilt spelen.

Dus wie is de Hulk en wie speelt met Black Widow? Dat mag je lekker met je vrienden uitvechten. Maar één ding is zeker: niets is leuker dan de actie en supervette speelervaring te delen met je vrienden!

Nog lang niet uitgespeeld

Het team van Marvel's Avengers wordt na de releasedatum uitgebreid met nóg meer helden. En nog beter: deze uitbreidingen, ook wel DLC's genoemd, zijn helemaal gratis! Daarnaast heeft de ontwikkelaar van het spel al aangekondigd dat Hawkeye het eerste DLC-personage zal zijn. Ook is bevestigd dat Spider-Man exclusief naar de PlayStation-versie van de game komt. Welke andere helden er nog bijkomen? Dat blijft nog even spannend!

Standard, Deluxe óf Collector's Edition?

Actie verlopen

Marvel's Avengers merchandise pakket

Wij geven nu een supergaaf Marvel's Avengers merchandise pakket weg. Dit pakket bestaat uit een T-shirt, pet, sokken én jas van Marvel's Avengers. Gaaf, toch? Vertel ons met welke Avenger jij het liefst speelt en wie weet krijg jij dit pakket straks thuis gestuurd! De winnaar wordt persoonlijk bericht.

Deze prijsvraag wordt niet gesponsord of beheerd door Marvel. De prijs wordt niet beschikbaar gesteld door Marvel. Marvel is vrijgesteld van alle claims en is een gevrijwaarde partij. Bekijk de actievoorwaarden.

© 2020 Marvel