Zingen en swingen met de nieuwste JBL Partybox On The Go!

2020-09-11

Waar het feestje ook is, grote kans dat een partybox van JBL van de partij is. Want met deze bluetoothspeakers tover je in luttele seconden je huiskamer om tot een discotheek. En nu is er een nieuwe sfeermaker op de dansvloer: de JBL Partybox On The Go met karaoke-functie. Wil je dus grenzeloos feesten op je favoriete party tunes en je zangkunsten showen? Lees dan snel verder en check ook de winactie onderin!

Voetjes van de vloer

Met de JBL Partybox On The Go zoek je ieder weekend wel een reden om een feestje te vieren. Met een vermogen van 100 watt aan overweldigend JBL-geluid ben je namelijk verzekerd van kraakheldere tunes en boombastische bassen. Voetjes van de vloer en schudden met die heupen!

Ook heeft 'ie een ingebouwde lichtshow die reageert op de beat van je muziek en een accu met gemak 6 uur meegaat. Dus dat feestje gaat nog wel eventjes door.

Omhoog dat volume

Heb je een ultieme playlist vol dansvloerhits aangemaakt op je smartphone of tablet? Via bluetooth koppel je de JBL Partybox On The Go in een handomdraai met je apparaat in een handomdraai. Geen bluetooth? Dan heb je nog altijd de oude en vertrouwde aux-ingang.

Een vermogen van 100 watt is trouwens niet niks. Maar als het geluid nóg harder mag, dan koppel je de JBL Partybox On The Go eenvoudig met andere compatibele partyboxen van JBL voor extra vol stereogeluid.

Allemaal uit volle borst!

Wie houdt er nou niet van karaoke? Om het feest naar hogere sferen te tillen, breng je de meegeleverde JBL-microfoon in de aanslag. Met een bereik van 10 meter zing en swing je samen met je vriend(inn)en mee op foute party hits of guilty pleasures. Of blaas het dak eraf terwijl je met z'n allen meeschreeuwt op de hardste rock-klassiekers. Als je dan toch bezig bent, sluit gelijk een gitaar erop aan. Dat wordt knallen!

Partybestendig

De JBL Partybox On The Go is IPX4-spatwaterbestendig. Strandfeestjes, poolparty's of lekker doordansen tijdens een plaatselijke regenbui; kan 'ie best hebben. Biertje openen maar de flesopener –alweer– verdwenen? No problemo, want deze speaker heeft zelfs een flesopener! En mocht het feestje ergens anders gehouden worden, dan neem je 'm dankzij de handige draagriem zo met je mee.

Actie verlopen

4x JBL Partybox On The Go!

We geven nu maar liefst 4x de JBL Partybox On The Go weg. Wat moet je doen? Laat ons zien waarom jij deze speaker moet hebben! Stuur ons een kort filmpje van je zangkunsten of dansmoves en wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars. Winnaars worden persoonlijk bericht.