Is dit de allerveiligste tablet voor kinderen?

2020-09-10

Geschreeuw, gespring, gezeur... Zijn de kids niet meer te houden? Geef ze een tablet in handen en je werkt zorgeloos verder. Zeker als die tablet een Kurio Tab Ultra is. Deze speciale kindertablet houdt alle ongewenste websites en filmpjes tegen. Hij zit bomvol spelletjes en functies én kan tegen een stootje. Ook geven we onderin dit blog er eentje weg, dus lees snel verder!

Kindvriendelijk in elk opzicht

Geef je je kinderen een Kurio Tab Ultra, dan geef je ze oneindig speelplezier. Want met een app store van Studio 100 hebben ze gratis toegang tot heel veel games en apps van Kabouter Plop, Mega Mindy, Maya de Bij, K3 en Samson en Gert. En met de nieuwste hardware is de tablet twee keer zo snel als zijn voorgangers. Dus de nieuwste spelletjes start hij zonder problemen op.

Vieze vingers of ongelukkige valpartijen? Dankzij zijn rubberen case en beschermlaag is de Kurio Tab Ultra opgewassen tegen alle soorten kinderhandjes. En aangezien ze hiermee hun eigen tablet hebben om op te spelen, blijft jouw smartphone of tablet gespaard van vette vingers en krassen. Dubbele win!

Toezicht: met óf zonder ouderlijk oog

Je kinderen lopen niet alleen op straat, dus het is logisch dat ze je ook op de digitale snelweg niet aan hun lot overlaat. Dankzij de ingebouwde Kurio Genius zorgt de Kurio Ultra Tab Ultra altijd voor een veilige online speelplaats. Deze superslimme filter blokkeert namelijk miljarden kindonvriendelijke websites en online content.

Wil je zelf ook nog een oogje in het zeil houden? Dat kan! Je beheert de Kurio Tab Ultra simpel via de ouderportal. Zo stel je in welke websites je kinderen mogen bezoeken en welke games op de tablet staan. Mogen ze iedere dag een uurtje op de tablet? Dan stel je een timer in.

Over veiligheid gesproken...

De Kurio Tab Ultra zit vol met speciale sensoren die controleren of je kinderen wel een goede zithouding hebben of genoeg afstand houden tussen hun ogen en het scherm. En mogen ze 's avonds ook nog eventjes spelen? Met de blauwlicht-filter aan is het scherm minder belastend voor hun ogen.

"Hé, mag het wat zachter?"

Via de twinme-app (voor iOS en Android) kunnen je kinderen bellen of videochatten met hun vriendjes, vriendinnetjes of familieleden. Met deze kindvriendelijke communicatie-app hebben ze alleen contact met de mensen die jij in de contactenlijst hebt gezet. Zet twinme ook gelijk op je eigen smartphone of tablet om ze soms een berichtje te sturen. "Hé, mag het geluid wat zachter? 😊 "

Roze of blauw?

Actie verlopen

1x Kurio Tab Ultra

Wij geven 1x een Kurio Tab Ultra in een kleur naar keuze weg! Klik op onderstaande button en vertel ons welke games jullie samen erop willen spelen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.