Superveilige tablets voor je kinderen!

2020-11-30

Geschreeuw, gespring, gezeur... Zijn de kids niet meer te houden? Geef ze een tablet in handen en je werkt zorgeloos verder. Zeker als het een tablet van Kurio is. Dit zijn speciale kindertablets die alle ongewenste websites en filmpjes tegenhouden. Ze zitten bomvol spelletjes en functies en kunnen tegen een stootje. Bekijk trouwens ook onze winactie onderin!

Kindvriendelijk in elk opzicht

Geef je je kids een Kurio Tab Ultra? Dan geef je ze oneindig speelplezier. Met de Studio 100 Go-app hebben ze toegang tot heel veel games en apps van Kabouter Plop, Mega Mindy, Maya de Bij, K3 en Samson en Gert. En met de nieuwste hardware van is hij 2 keer zo snel als zijn voorgangers. Dus de nieuwste spelletjes start hij zonder problemen op.

Net als de Tab Connect heeft de Tab Ultra een rubberen case en beschermlaag. Hierdoor is 'ie opgewassen tegen alle soorten kinderhandjes. Zo hebben je kinderen hun eigen tablet en blijft jouw smartphone of tablet gespaard van vette vingers en krassen. Dubbele win!

Toezicht: met óf zonder ouderlijk oog

Je kinderen lopen niet alleen op straat, dus het is logisch dat ze je ook op de digitale snelweg niet aan hun lot overlaat. De Kurio Tab Ultra, Tab Connect, Tab Lite en Tab XL gebruiken Kurio Genius. Deze superslimme filter zorgt voor een veilige online speelplaats en blokkeert miljarden kindonvriendelijke webpagina's.

Wil je zelf ook nog een oogje in het zeil houden? Dat kan! Je beheert een Kurio Tab simpel via de ouderportal. Zo stel je in welke websites je kinderen mogen bezoeken en welke games op de tablet staan. Mogen ze iedere dag een uurtje op de tablet? Dan stel je een timer in.

Over veiligheid gesproken...

De nieuwe Kurio Tab Ultra zit vol met speciale sensoren die controleren of je kinderen wel een goede zithouding hebben of genoeg afstand houden tussen hun ogen en het scherm. En mogen ze 's avonds ook nog eventjes spelen? Met de blauwlicht-filter aan is het beeldscherm minder belastend voor hun ogen.

Welke Kurio Tab neem jij?

De Tab Connect heeft een schermformaat van 7 inch en een opslaggeheugen van 16 GB. Mag het scherm een stukkie groter of wil je saampjes naar een film kijken? Dan is de Tab XL met een groter scherm van 10.1 inch een betere optie.

De voordeligste van het stel is de Tab Lite met een opslaggeheugen van 8 GB, maar deze kun je uitbreiden met een SD-kaart. Wil je van alle gemakken voorzien zijn? Dan neem je de Kurio Tab Ultra: betere hardware, slimme sensoren én toekomstbestendiger!

Actie verlopen

1x Kurio Tab Ultra

Yes! Wij geven 1x een Kurio Tab Ultra in een kleur naar keuze weg. Klik op onderstaande button en vertel ons welke leuke Studio 100-games jullie samen erop willen spelen. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Benieuwd naar de rest?