Ongehoord! Deze Sony-speakers zet je meteen een tandje harder

2020-08-02

Nog geen jaar geleden bracht Sony nieuwe bluetoothspeakers uit de SRS-XB-serie op de markt. En als veel audiocritici je speakers de hemel in prijzen, wat doe je dan? Juist, dan maak je ze nóg beter. Maak kennis met de Sony SRS-XB23, -33 én -43. Ze hebben niet zomaar een upgrade gekregen, maar een top-of-the-line audiotechniek voor gruwelijk diepe bas. Dus waar is dat feestje? Nou, waar je maar wilt!

Bas tot in je botten

Met de ovale X-Balance-speakers heeft Sony een knap staaltje audiotechniek op de markt gebracht. Het resultaat: een indrukwekkende EXTRA BASS die je tot in je botten voelt en wel 30% meer volume. Ook heb je 25% minder vervorming wanneer je het volume hoger zet. Dus vol aan zetten die handel!

Net zo onverwoestbaar als Mick Jagger

De Sony SRS-XB23 is de kleinste van het stel, maar met zijn 2 passieve radiatoren levert hij verrassend veel volume. Ondanks zijn compacte behuizing maakt hij vol gebruik van X-Balance-technologie. En dat hoor je!

De Sony SRS-XB23 is de Bear Grylls van de bluetoothspeakers. Hij is IP67-waterbestendig, doet het prima onder een dikke laag stof en kan best tegen een stootje. En met de bijgeleverde strap hang je 'm zo aan een tent of rugzak.

Lekker tijdens een fietstocht boppen op je favoriete muziek, de sfeer bepalen tijdens een barbecue in het park of swingen op het strand. Met een volle acculading gaat hij makkelijk 12 uur mee.

Meer volume? Via Party Connect koppel je tot wel 100 compatibele Sony-speakers met elkaar. Of koppel hem aan een andere Sony SRS-XB23 voor vol stereogeluid.

Twee geluidsmodi: EXTRA BASS en STAMINA. De EXTRA BASS-modus geeft je partytunes nog diepere bassen. De STAMINA-modus schakelt de X-Balance-techniek uit voor een langere accuduur.

Voor de ultieme festival vibe

De Sony SRS-XB33 doet alles wat de XB23 kan, maar dan veel beter. Naast meer volume heeft 'ie nog een derde geluidsmodus voor extra levendige 3D-audio. Zomerfestivals zit er dit jaar niet meer in. Maar als het zometeen weer verantwoord is om samen een feestje te vieren, bouw je met deze speaker gewoon je eigen festival in je tuin of op het strand. De ingebouwde feestverlichting maakt de sfeer helemaal compleet!

Hij gaat een stuk langer mee dan zijn kleine broertje: namelijk 24 uur. Ook heeft 'ie een USB-C-poort waarmee je razendsnel je smartphone oplaadt. Zo zit je nooit zonder je feestmuziek.

Door tot in de vroege uurtjes

Dan is er nog de Sony SRS-XB43. Met 2 passieve radiatoren, 2 tweeters én 2 woofers tover je de woonkamer om tot je eigen club (als dat straks weer kan). En wauw, deze speaker levert écht een bak met geluid. Voor de ultieme clubsetting knipperen de ingebouwde lampjes ook nog eens mee op de beat. Gaaf!

Ondanks zijn veel bredere soundstage gaat de accu van de XB43 alsnog 24 uur lang mee. Zeker weten dat de muziek niet plotseling stopt? Dan sluit je 'm gewoon aan op netstroom. Oh, en wel allemaal een gepaste afstand houden hè?

Maak kans op een cadeaubon t.w.v. € 25,-

Koop je vóór 30 augustus 2020 een Sony SRS-XB23, SRS-XB33 of SRS-XB43 bij bol.com? Dan maak je kans op 1 van de 50 cadeaubonnen t.w.v. € 25,-. Laat een review achter op bol.com van ten minste 50 karakters en stuur een kopie van je factuur + screenshot van je review naar sony@bol.com. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.