Werken én gamen als een pro op de nieuwste beeldschermen van LG

2020-07-27

Werken als een pro doe je niet alleen op kantoor, maar ook thuis. Althans, als het aan LG ligt wel. Met de nieuwe Ergo-schermen van LG verstel je makkelijk je scherm op de perfecte kijkhoogte. Ook heeft LG een paar nieuwe schermen speciaal voor videogames, zodat je na je productieve thuiswerkdag nog even lekker stoom kunt afblazen. Check ze hier!

Ergonomisch verantwoord

Ongeacht de hoogte van je bureaustoel en werkblad, je verstelt de nieuwe Ergo-schermen van LG altijd op de perfecte kijkhoogte. De unieke C-clamp zorgt ervoor dat je in een handomdraai het scherm heft, verlaagt, draait, kantelt of zelfs uitschuift. Kijk, da's pas werken!

Voorstander van een clean desk policy? De verstelbare standaard gebruik je ook om al je kabels netjes weg te werken. En over kabels gesproken: je sluit deze schermen aan via USB-C. Stroom, beeld én audio in één kabel dus.

Pixel perfect

Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Met een haarscherpe resolutie en breed kleurenspectrum geniet je van een schitterende beeldkwaliteit en diepe contrastwaarden. Ook bevatten deze schermen HDR10, zodat geen enkel detail aan je voorbijgaat.

Een videopresentatie bijwonen en tegelijkertijd even snel een kopje koffie zetten, dat kan gewoon. Want het IPS-paneel zorgt ervoor dat het beeld niet verkleurt wanneer je vanuit een andere hoek op het scherm kijkt. Handig! And last but not least: de schermen komen in twee formaten. Zo heb je de 27 inch LG 27QN880 met een QHD-scherm en de extra brede 32 inch LG 32UN880 met een UHD-scherm.

Op naar de overwinning!

Zo, alle belangrijke dagtaken zijn afgestreept. Tijd om wat stoom af te blazen in je favoriete online shooter of spannende adventure game! En met de 38-inch LG 38GN950 Ultragear is het genieten geblazen. Alle kleuren, explosies en cutscenes spatten van het scherm dankzij zijn Nano IPS-paneel, prachtige 4K-resolutie en variabele verversingssnelheid van 160 Hz. En met slechts 1 milliseconde reactietijd heb je geen last van motion blur.

Dit scherm bevat FreeSync Premium én is ook G-Sync-compatibel (om screen tearing tegen te gaan). Hiermee zijn alle ingrediënten voor de ultieme game-ervaring aanwezig. Tot slot heeft de LG 38GN950 Ultragear een 21:9 beeldverhouding, waarmee je een breder gezichtsveld hebt dan je online tegenstander.

Geen fan van ultrawide?

Dan is er nog de 27-inch LG 27GN950 Ultragear met een 16:9 beeldverhouding. Daarnaast heeft 'ie een Nano IPS-paneel, 4K-resolutie, 1 milliseconde reactietijd en G-Sync-compatibiliteit. Ook heeft 'ie een variabele beeldverversing tot 160 Hz. En vooral in online shooters, waarbij iedere milliseconde al bepalend kan zijn, is de snelle beeldverversing een absolute must!

Als extraatje heeft de LG 27GN950 Ultragear nog Sphere Lighting 2.0, een speciaal LED-paneel aan de achterzijde van het scherm. Deze licht op en verandert van kleur aan de hand van wat er op je scherm gebeurt, zodat je nóg meer in je game wordt gezogen.

Alle schermen nog eens op een rijtje

Benieuwd naar de rest?