Dit analoge horloge is stiekem een undercover smartwatch!

2020-06-03

Smartwatches: je kunt er tegenwoordig van alles mee. Maar wat ze nog steeds missen? De looks en allure van een traditioneel horloge. Gelukkig is er nu de Fossil Hybrid HR. Dit hybride horloge is een analoge blikvanger vanbuiten en een uitgebreide smartwatch vanbinnen. Nou, als dat geen win-win is... Over winnen gesproken: we geven er eentje weg. Lees dus vooral verder en check de winactie onderin!

Klassieke klok van de toekomst

Hoe laat is het? Met een sierlijke beweging draai je je pols en zie je dat de Fossil Hybrid HR half 5 aangeeft. *bzzt!* Oh, appje van een vriend? Met een druk op de knop gaan de wijzers aan de kant, zodat je het bericht makkelijk op het e-ink-display kunt aflezen. Klaar? Nogmaals een druk op de knop en de wijzers staan weer op half 5. Hoe gaaf!

Dit is het perfecte horloge voor als je je niet volledig wilt overgeven aan een smartwatch. Want voor velen is een horloge, naast een functioneel apparaat, óók een stijlobject. Met de Hybrid HR heb je vanbuiten dus een prachtig analoog uurwerk. En vanbinnen allerlei slimme snufjes, zoals een hartslagmeter en activiteitentracker. Connect hem aan je iPhone of Android-telefoon en de tijd wordt automatisch voor je goed gezet.

Volhardende volhouder

Smartwatches? Leuk. Maar iedere avond opladen? Véééél minder leuk. Daarbij komen we bij het volgende pluspunt van een hybride horloge: batterijduur. Omdat de Hybrid HR geen hoge resolutie touchdisplay gebruikt, gaat de batterij tot wel 2 weken mee.

Dreigt de batterij dan eindelijk eens leeg te raken? Met de meegeleverde magnetische oplaadkabel heb je 'm in een uurtje weer tot 80% opgeladen. Zo blijf je altijd bij de tijd, gaat geen notificatie aan je voorbij en hoef je nooit meer een work-out te missen.

Customizen die klok!

Het e-ink-display van de Hybrid HR is misschien iets minder uitgebreid dan wat je van een smartwatch gewend bent. Maar tóch kun je zelf functies en apps toewijzen aan de wijzerplaat en de fysieke knoppen aan de zijkant van het horloge.

Naast het weergeven van specifieke apps, verander je ook het uiterlijk van de wijzerplaat naar eigen wens. Work-out starten of je laatste WhatsApp-berichtjes zien? Doe je met één druk op de knop!

Tijd voor een work-out?

Met behulp van de ingebouwde accelerometer volgt de Hybrid HR al je (sport)activiteiten, stappen, actieve minuten, verbrande calorieën en zelfs je slaapkwaliteit. En zodra je de sportmodus aanzet, houdt de Hybrid HR iedere minuut je hartslag bij.

Installeer je de smartwatch-app van Fossil op je smartphone, dan wordt al deze data automatisch opgeslagen in de app. Hierin kun je uitgebreidere statistieken van je activiteiten inzien en zelfs je persoonlijke doelen instellen.

Welke uitvoering past bij jou?

De Hybrid HR heeft een stalen kast van 42 mm en is verkrijgbaar in het zwart. Daarbij heb je de keuze uit een horlogeband van bruin leer of zwart siliconen. Toch iets meer bling? Je hebt 'm ook in het grijs met een roestvrijstalen horlogeband.

Actie verlopen

Fossil Hybrid HR

Goed nieuws, want Fossil en bol.com geven nu een Fossil Hybrid HR weg. Kans maken? Stuur ons een mail door op onderstaande button te klikken en vertel ons waarom je liever voor een hybride horloge gaat dan een smartwatch. De gelukkige winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Toch liever een smartwatch?