Een droom voor iedere audiofiel: eersteklas speakers in een oogstrelend ontwerp

2020-05-24

Met de Citation-speakers van Harman Kardon zorg je in iedere kamer voor grandioos geluid. Met hun schitterende designs en nieuwste technologieën, zoals Google Assistent, passen ze perfect in de huidige tijdsgeest. En omdat de multi-roomspeakers in deze serie naadloos op elkaar zijn aan te sluiten, kun je je audiosysteem zo groot maken als je wilt. Perfect voor de beginner, maar óók voor de veeleisende audiofiel.

Oogt en klinkt te mooi om waar te zijn

Onderuit gezakt op de bank bijkomen van een lange werkdag, nagelbijtend naar een spannende film kijken of goed gemutst je dag beginnen aan de ontbijttafel. Waar je ook staat, met de Harman Kardon Citation multi-roomspeakers geniet je van kamervullend geluid dat je trommelvliezen laat tintelen. Ze hebben bovendien een prachtig Scandinavisch design dat in elk interieur iets toevoegt.

De Citation-serie bestaat uit smartspeakers, soundbars, subwoofers, speakertorens en surroundsets. En ze sluiten naadloos op elkaar aan. Dus houd je het simpel met een of twee smartspeakers voor in je woonkamer? Of tover je je hele woning om tot een heus audiopaleis?

Citation One: je gelooft je oren niet

Wist je dat Harman Kardon al 65 jaar lang ervaring heeft in creëren van premium audio-apparatuur? Als je de Harman Citation One erbij pakt, dan snap je meteen waar die ervaring toe leidt. Het is echt ongelooflijk hoeveel sound er uit deze compacte 40 watt speaker geperst wordt. Dankzij zijn compacte formaat, kun je de Citation One makkelijk kwijt op het keukenblad, een bijzettafel, nachtkastje of boekenplank. Via de ingebouwde Google Assistent zet je met een stemcommando een ander nummer of playlist op. Easy!

De Citation One is ook als duopack verkrijgbaar (scheelt je maar liefst 6 tientjes ten opzichte van 2 losse speakers). Hiermee zorg je voor een rijk stereogeluid of laat je je favoriete muziek in meerdere kamers tegelijk klinken.

Citation 300 + 500: zeker geen domme kracht

Ja, de Citation One klinkt al fantastisch, maar als je zijn grote broer ernaast zet dan kun je het geen eerlijke competitie noemen. De Harman Kardon Citation 300 heeft een vermogen van 100 watt, diepere bassen en loepzuivere hoge tonen. Daarnaast heeft deze speaker een lcd-touchdisplay aan de bovenzijde. Met een elegante swipe regel je het volume of zet je een ander nummer op. Maar als je in een luie bui zit, dan kun je deze grote slimmerik ook bedienen via Google Assistent.

Als je niet bekend bent met het spreekwoord 'There's always a bigger fish', dan wordt het tijd om de Harman Kardon Citation 500 erbij te pakken. Dit bakbeest van een speaker weegt meer dan 7,5 kilo en heeft een vermogen van maar liefst 200 watt. Dus reken maar van yes dat je de basgeluiden tot in je tenen voelt!

Citation Multibeam 700: niet te filmen!

Ben je gek op films of verslind je de ene na de andere serie? Maak dan kennis met de Harman Kardon Citation Multibeam 700. Deze soundbar zit namelijk propvol state-of-the-art audiotechnieken die perfect zijn afgestemd op films, series en games.

Combineer bovenstaande met de Harman Kardon Citation Sub S en je eigen thuisbioscoop met 5.1 surround sound is compleet. Tenminste, op audiogebied dan. De Citation Sub zorgt ervoor dat iedere explosie of spectaculaire actiescène dwars door je lichaam heen dreunt. Natuurlijk kun je 'm ook koppelen aan je andere Citation multi-roomspeakers, voor een nóg rijkere muziekbeleving.